Viola Eichler

Welkom in mijn wereld van de edelstenen!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Viola Echler en ik behoor al vanaf het begin tot de Juwelo familie. Hoewel geologie en mineralogie altijd een van mijn favoriete vakken waren, heb ik de wereld van de edelstenen pas echt leren waarderen bij Juwelo. De samenstelling van edelstenen, de ontstaansgeschiedenis en de verhalen van edelstenen spreken met erg aan. Edelstenen zijn meer dan stenen alleen, ze vertellen een verhaal.

Ik heb bij Juwelo al veel verschillende dingen gedaan, zoals artikelen schrijven over edelstenen en regisseur en producent zijn van Juwelo TV, dat overigens online te volgen is via juwelo.nl. Vandaag de dag heb ik nauw contact met onze edelstenendeskundigen die de wereld rondreizen om ons te verrassen met prachtige edelstenen. Vervolgens ontwerpen en maken we de edelstenensieraden in onze eigen fabriek waarna de sieraden door ons zelf verkocht worden.

Ontdek nu de wereld van de edelstenen bij juwelo.nl , uw online juwelier van edelstenen sieraden!