edelstenen_juwelier

Het verhaal achter Juwelo.nl

Juwelo verkoopt sieraden voor iedereen

Juwelo is van origine een Duitse edelstenen juwelier en breidde in 2014 uit met een Nederlandse webshop: www.juwelo.nl. Vandaag de dag is Juwelo één van de grootste edelstenen juweliers van Europa. Zo is Juwelo onder meer in Spanje, Frankrijk, Italië, Verenigd koninkrijk en Nederland actief.

Juwelo is de specialist op het gebied van natuurlijke edelstenen en heeft als doel edelstenen sieraden voor iedereen toegankelijk te maken.
Juwelo’s motto is dan ook: Je hoeft geen miljonair te zijn om te kunnen genieten van edelstenen sieraden!

U vraagt zich waarschijnlijk af ‘’hoe kan het dat Juwelo sieraden zo voordelig zijn?’ Dit komt omdat Juwelo zelf de edelstenen inkoopt en slijpt, de sieraden ontwerpt, produceert en vervolgens direct aan de klant verkoopt. Er is geen tussenpartij bij betrokken waardoor de sieraden tegen een eerlijke en vooral lage prijs verkocht kunnen worden.

Van edelsteen tot sieraad

De edelstenen van Juwelo worden alleen gedolven in ethische mijnen, dit zijn ‘goede’ mijnen waar gewerkt wordt conform de ICA richtlijnenJuwelo verkoopt alleen sieraden met natuurlijke edelstenen. Met het echtheidscertificaat, dat u bij ieder gekocht sieraad ontvangt, wordt de echtheid van het sieraad en de herkomst van de edelstenen gegarandeerd. Hierop vindt u informatie zoals: afmeting, slijpvorm, karaatgewicht, herkomst enzovoort.

Juwelo

Medewerkers  Juwelo in Thailand

Juwelo heeft een edelstenenfabriek in Thailand dat behoort tot een van werelds grootste en modernste edelstenen fabrieken. Er werken circa 500 medewerkers met verschillende specialisaties zoals: edelstenen selecteren, slijpen, ontwerpen en fotograferen. Er is zelfs een kinderdagopvang aanwezig voor de kinderen van onze medewerkers.

Zodra de edelstenen sieraden gemaakt zijn, worden deze wereldwijd verstuurd.

Juwelo edelstenenfabriek

Edelstenenfbabriek

Wilt u een kijkje nemen in onze fabriek in Chanthaburi, Thailand? Laat het ons weten!  U krijgt een uitgebreide rondleiding zodat u het hele proces van een edelsteen tot een edelstenen sieraad kunt beleven.

Van Juwelo naar U

Zodra u een sieraad bestelt, wordt de bestelling zo snel als mogelijk naar u verstuurd. Een levering duurt maximaal 5 werkdagen. Bij een eerste bestelling ontvangt u bovendien een gratis edelstenenboek t.w.v. €19,95 en een ringmaatmeter, een poster en een poetsdoekje cadeau.

Juwelo.nl voegt dagelijks nieuwe sieraden toe aan de website met het meest gevarieerde aanbod edelstenen sieraden. U kunt al vanaf €9  bij ons terecht voor een sieraad zoals de zilveren citrien ring. Juwelo verkoopt daarnaast ook de zeer exclusieve sieraden zoals Diamanten ringen.

citrien_ring

citrien ring

diamanten_ring___

Diamant ring

Verder kunt u voor vragen over edelstenen sieraden of aanvullende vragen, terecht bij onze klantenservice. U kunt mailen naar klantenservice@juwelo.nl of bellen naar: 0800 250 00 50 (NL) of 0800 10 65 2 (BE). We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 en helpen u graag verder.