kat florence and sarah jessica parker

Sieraden voor Hollywood sterren – Kat Florence bij Juwelo

Haar creaties zijn vaak te zien op de rode loper, het gezicht van haar merk is het style-icoon Sarah Jessica Parker, en haar sieraden worden geprezen door niemand minder dan VOGUE: Kat Florence is de opkomende ster onder sieraden designers en we zijn super trots dat ze haar merk en nieuwe collectie als eerste LIVE bij Juwelo van 14 t/m 17 mei 2016 presenteert.
MIS DEZE PREMEUR NIET!

Sarah Jessica Parker for Kat Florence

Voor haar kostbare juwelencollectie gebruikt de Canadese sieradenontwerper Kat Florence uiterst hoogwaardig vakmanschap om unieke edelstenen tot glamoureuze kunstwerken om te toveren. Het is de combinatie van werelds meest gewilde edelstenen en de meest ervaren vakmensen dat haar fraaie sieradencreaties tot leven wekt. Ontworpen voor de vrouw die zowel eenvoud als extravagantie belangrijk vindt.

De edelstenen waar Kat mee werkt zijn ongeëvenaard in de wereld als het gaat om de grootte en zuiverheid. Recente stukken van de Kat Florence collecties waren onder meer een 423 karaat vlekkeloos diamant-geslepen tanzaniet, een 105 karaat Zultaniet en een 98,5 karaat Paraiba Toermalijn. Zelf zegt ze hierover: “Ik ben ontzettend dankbaar en vereerd om te kunnen werken met de meest exclusieve en zeldzame edelstenen in de wereld.” Elk ontwerp van Kat Florence is van schitterende edelmetalen zoals goud en platina en bezet met de beste kwaliteit diamanten. De verfijnde zettingen worden geïnspireerd door het prachtige art-deco-tijdperk en vrouwelijke vormen uit de natuur.

Kat Florence

Kat Florence

Kat Florence

Zabargad by Kat Florence

Kat Florence

by Kat Florence

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat Kat Florence sieraden zo uiterst uniek maken, is haar fijngevoelige vakmanschap waarmee ze een prachtige intimiteit tussen edelsteen en edelmetaal creëert. Kat Florence is persoonlijk betrokken bij het opsporen en het slijpen van de edelstenen waarmee ze werkt. Voornamelijk het proces van het slijpen wekt het vuur van de edelsteen en de betoverende schittering die een juweeltje zo verleidelijk voor het menselijk oog maakt . “Ik geloof dat de sieraden die we dragen de passie weerspiegelt die we in ons voelen, onze identiteit en ons verlangen in een speciale richting te worden verleid.”

Sarah Jessica Parker for Kat Florence

Vorig jaar is Kat een samenwerking aangegaan met de beroemde Hollywood-actrice Sarah Jessica Parker en fotograaf Peter Lindbergh. Als creatief team vertellen zij het prachtige verhaal achter haar sieraden. Onlangs schoten ze hun tweede campagne in New York. Ditmaal stond Sarah Jessica Parker niet alleen model voor het merk, maar heeft zij ook meegewerkt aan de nieuwste collectie van Kat Florence. De creaties van Kat en Sarah zijn nog geheim, maar de onthulling is nabij… We kunnen amper wachten om te zien wat Kat LIVE bij Juwelo laat zien. Wij hebben de primeur! Mis het niet! Van 14 tot en met 17 mei 2016 presenteert Kat Florence voor het eerst haar gloednieuwe collectie op Juwelo! De uitzending kunt u hier volgen.

Sarah Jessica Parker and Kat Florence