sieraden trends

Sieraden trends

Sieraden zijn net als kledingstukken onderhevig aan trends. Hoe combineer je een sieraad bij een kledingstuk en wat zijn hipste sieraden van het moment? Deze vragen en meer worden beantwoord in dit blogartikel sieraden trends.

Sieradentrends en sieraden stijlen Juwelo

Juwelo kreeg het afgelopen jaar regelmatig vragen van klanten over sieraden trends. Het was lastig kiezen uit de meer dan 5.000 edelsteen sieraden. Vandaar dat er een speciale Juwelo Stijlen pagina is aangemaakt om de trends van het moment in een overzicht te zetten:

  • Knalkleuren
  • Kleuren van de zee
  • Frambooskleurige sieraden
  • Extravagant
  • Feestelijke sieraden

SIERADEN MET KNALKLEUREN

Op dit moment zijn sieraden met opvallende edelstenen enorm populair. Denk hierbij aan de vuuropaal, fluoriet, granaat en chalcedoon. Sieraden met deze knalkleurige edelstenen zijn uitstekend te combineren met verschillende kledingstukken en andere accessoires. Met deze sieraden maak je een onvergetelijke indruk. Bovendien associëren mensen deze kleuren met positiviteit, warmte en een zomers gevoel.

sieraden met kanlkleuren

sieraden met knalkleuren

Zeeblauwe sieraden

De afgelopen jaren zijn edelsteen sieraden zoals aquamarijn, apatiet en topaas steeds bekender geworden. Edelstenen met de kleuren van de zee behoren tot de favorieten. Dit komt omdat deze edelsteen sieraden goed te combineren zijn met veel kledingstukken. De zeeblauwe kleuren staan voor klasse, schoonheid en elegantie. Hierdoor heeft Juwelo ervoor gekozen het afgelopen jaar het assortiment met zeeblauwe sieraden te vergroten.

zeeblauwe sieraden

zeeblauwe sieraden

Frambooskleurige sieraden

De frambooskleurige sieraden zijn helemaal de trend van het moment. Vooral de druiven topaas sieraden zijn mateloos populair. Dit komt omdat deze edelsteen sieraden al verkrijgbaar zijn vanaf 19 euro. Bovendien is de bekendheid van deze edelsteensoort de afgelopen paar jaar snel toegenomen. Klanten waarderen de stralende kleuren van deze topaas steen.

frambooskleurige sieraden

frambooskleurige sieraden

Extravagante sieraden

Tot een paar jaar geleden behoorden de sobere sieraden met een edelsteen gecombineerd met primaire kleuren tot de best verkochte sieraden. Dit is de afgelopen tijd snel veranderd. Mensen kiezen steeds vaker voor opvallende en extravagante sieraden. Waarom ook niet, bijzondere edelsteen sieraden zoals fluoriet, zultaniet, peridoot en sfeen hebben prachtige en opvallende kleuren maar stralen tegelijkertijd positiviteit en warmte uit. Juwelo heeft een groot assortiment met ringen, oorbellen en hangers met deze bijzondere edelstenen.

JUWELO SIERADEN ASSORTIMENT