sieraden webshop

Sieraden webshop

Als je in een sieraden webshop iets wil kopen is het belangrijk om te kijken naar de gemiddelde beoordeling van de site, sieraden specificaties en informatie met betrekking tot levering en retouren. In dit artikel lees je alles over de sieraden webshop Juwelo, die gespecialiseerd is in de online verkoop van echte edelsteen sieraden.

JUWELO SIERADENWEBSHOP

Beoordeling met een 9.0/10

Juwelo verkoopt echte edelsteen sieraden en klanten geven een gemiddelde beoordeling van een 9.0/10. Bij de sieraden krijgen klanten een echtheidscertificaat meegestuurd, waarop informatie vermeld staat over het sieraad en de betreffende edelsteen.

Beoordeling 9.0/10

Beoordeling 9.0/10

Certificaat van echtheid

Bij de eerste bestelling via Juwelo.nl ontvangt de klant een welkomstpakket met daarin een edelsteenboek t.w.v. 14,95,- en een ringmaatmeter + poetsdoekje. Bij elk sieraad ontvangt de klant ook een bijbehorend echtheidscertificaat waar specificaties staan vermeld over het sieraad en de edelsteen zoals: grootte, gewicht, herkomst enzovoort.

Echtheidscertificaat

Echtheidscertificaat

Gratis retourneren

Mocht het sieraad bij ontvangst niet passen of wil je toch liever een ander sieraad ontvangen. Dan kun je het sieraad gratis terugsturen met het retourlabel. Deze kun je via de website aanmaken in je account. Voor bestelling via de live-veiling, stuurt Juwelo de klant een retourlabel per mail of indien van toepassing per post toe.

Sieraden webshop met echte edelstenen

Veel sieraden webshops verkopen sieraden met synthetische edelstenen. Dit zijn kunstmatige edelstenen. De sieraden webshop Juwelo verkoopt echter alleen echte edelsteen sieraden. Aangezien Juwelo de sieraden zelf ontwerpt en verkoopt via de online shop. Hierdoor betaal je aanzienlijk minder geld, omdat er geen tussenpartij aan te pas komt.

Juwelo heeft op dit moment ruim 8.000 sieraden in haar assortiment met bekende edelstenen zoals smaragd, diamant, saffier, topaas, parel en aquamarijn. Ontdek sieraden zoals ringen, armbanden, hangers, kettingen en oorbellen met prachtige designs.

Online sieradenveiling

De Juwelo sieradenwebshop bestaat nu al 10 jaar. Het bedrijf is in Duitsland gevestigd en verkoopt vanuit Berlijn, sieraden aan heel Europa waaronder Nederland, België, Spanje en Frankrijk. Sinds een aantal jaar is de Juwelo webshops uitgebreid met een online sieradenveiling. Je kan via de site van juwelo.nl/veiling direct meebieden. De presentatie is in het Duits maar via de site van de live veiling wordt de productinformatie in het Nederlands aangegeven.

Mocht je vragen hebben over de online sieradenveiling van Juwelo. Dan is de Nederlandstalige klantenservice je graag van dienst.