juwelen

Juwelen

Onlangs kreeg ik de vraag: “wat is het verschil tussen sieraden en juwelen?” Eigenlijk zit hier weinig verschil in, behalve dat bij aan een juweel vaak wordt gedacht aan een sieraad met een edelsteen. Een juweel kan bijvoorbeeld een ring, armband, ketting of oorbel zijn.

Sieraad met edelsteen

Een juweel is een sieraad met klasse en met uitstraling. Juwelo is gespecialiseerd in sieraden met edelstenen. Denk hierbij ondermeer aan een robijn, kyaniet, parel, of diamant sieraad.  Hieronder zijn een aantal populaire edelsteen sieraden op een rijtje gezet.

Juweel met saffier

Juweel met saffier

1.       Diamant

2.       Smaragd

3.       Robijn

4.       Maansteen

5.       Vuuropaal

6.       Kwarts

7.       Aquamarijn

8.       Amethist

9.       Ioliet

10.   Saffier

Betekenis

Juwelen met edelstenen zijn extra bijzonder vanwege de geschiedenis, samenstelling en eigenschappen van de edelsteen. Juwelo heeft zelf een edelsteen encyclopedie waarin u alle achtergrondinformatie van de verschillende edelstenen kunt nalezen.

Gouden ring met indigoliet

Gouden ring met indigoliet

550 soorten edelsteen sieraden

Via de webshop van Juwelo kunt u zelf een sieraad met edelstenen kopen vanaf €19,-. U heeft keuze uit meer dan 550 verschillende soorten edelstenen sieraden. Bij uw eerste bestelling ontvangt u bovendien een edelsteenboek en een ringmaatmeter cadeau. Kijk voor meer informatie op Juwelo.nl.