online-sieradenveiling-juwelo

Meebieden met de online sieradenveiling van Juwelo

Juwelo heeft sinds kort de pagina van de online sieradenveiling vernieuwd om het online meebieden nu nog makkelijker te maken. Desondanks krijgen we regelmatig vragen van klanten over het bieden tijdens de online veiling. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe de veiling precies werkt.

Hoe is de Juwelo sieradenveiling ontstaan?

Juwelo is van origine een Duits bedrijf gespecialiseerd in edelsteen sieraden. Al sinds vele jaren worden de sieraden van Juwelo verkocht via de webshop maar ook via de online veiling en de tv.

sieradenveiling-juwelo-uitleg

sieradenveiling-juwelo-uitleg

Sieradenshow

De Juwelo sieradenshow  wordt uitgezonden op de Duitse TV maar is sinds een aantal jaren ook te volgen via de website van Juwelo.nl. Op de website kunt u via de link juwelo.nl/veiling ook meebieden met sieraden die tijdens de show worden aangeboden. De sieradenshow is weliswaar in het Duits maar aan de rechterkant van de pagina worden alle specificaties in het Nederlands aangegeven. Indien u een vraag heeft over de veiling, dan kan de Nederlandstalige klantenservice u altijd van dienst zijn.

Contactgegevens Nederlandse klantenservice

Telefoonnummer: Nederland: 02 049 901 58 (+31) – Belgie: 03 228 49 17 (+32
Contact:                   klantenservice@juwelo.nl

meebieden met de online sieradenveiling

meebieden met de online sieradenveiling

Hoe kunt meebieden met de online sieradenveiling?

Tijdens de sieradenveiling ziet u hoeveel sieraden er nog beschikbaar zijn. In tegenstelling tot de meeste veilingen betaalt u bij Juwelo altijd de laagst en laatst geboden prijs. De prijzen dalen net zolang alle sieraden zijn uitverkocht. Indien u te vroeg een bod heeft gedaan, betaalt u desondanks de laagst geboden prijs.

De beginprijs is de startprijs bijvoorbeeld 697 euro de uiteindelijke prijs zal veel lager zijn bijvoorbeeld 39 euro, omdat de prijs tijdens de veiling daalt, zoals op de afbeelding hierboven te zien is. Indien u het bod uitbrengt tijdens de veiling betaalt u altijd de laagst en laatst geboden bedrag van het betreffende sieraad.

Zo doet u mee met de online sieradenveiling

  1. Meld u aan op juwelo.nl/veiling door op de grote roze knop te klikken. Zodra u aangemeld of geregistreerd bent, kunt u meebieden.
  2. Als u tijdens de veiling een sieraad ziet die u wilt kopen, dan klikt u op “meebieden”
    U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw bod via mail.
  3. Vervolgens ontvangt u een bestelbevestiging met indien van toepassing betaalgegevens
  4. Het sieraad wordt vervolgens binnen 7 werkdagen bij u afgeleverd. Mocht het sieraad vervolgens toch niet naar wens zijn, laat het ons dan gerust weten, dan ontvangt u van ons een retourlabel waarmee u het artikel kostenloos kunt terugsturen.

Heeft u te laat meegeboden met de veiling?

Indien u te laat geboden heeft, zijn de sieraden uitverkocht. Mocht u desondanks geinteresseerd zijn in een artikel van de veiling. Noteer dan het artikel(nummer) en het tijdstip van de veiling.

Informatie

Stuur ons in dat geval een mail via klantenservice@juwelo.nl . We kunnen vervolgens voor u kijken of vergelijkbare sieraden beschikbaar zijn en of dat het sieraad wellicht toch nog na te bestellen is.