Edelsteensieraden

Edelsteensieraden als teken van liefde

Edelsteensieraden worden al duizenden jaren gekoppeld aan liefde, verbondenheid en succes. Als we teruggaan naar onze verre voorouders, dan zien we dat in de oertijd al botten en schelpen werden gebruikt om hier sieraden van te maken. Deze sieraden stonden toen al voor verbondenheid en liefde. In dat op zich is hieraan duizenden jaren later nog niks veranderd.

Edelsteen ring

Edelsteen ring

Juwelen en monarchen

Tegenwoordig wordt een sieraad met edelstenen ook gekoppeld aan kwaliteit en exclusiviteit. Dit komt mede omdat edelsteen sieraden vroeger veel gedragen werden door monarchen en mensen van adel. Hierdoor werd een sieraad met edelsteen vaak automatisch gekoppeld aan welvaart en succes. Vandaag de dag draagt onze eigen koningin Maxima regelmatig juwelen met edelstenen zoals een saffier collier of een diamanten diadeem. Een edelsteen sieraad hoeft overigens niet duur te zijn, op Juwelo.nl kunt u als een edelsteen sieraad kopen vanaf €19,-.

kirsch-topas-silberring-7853fn

Topaas ring

Betekenis edelsteensieraden

Tegenwoordig heeft het edelsteen sieraad nog niks van zijn aantrekkingskracht verloren. Mensen kopen vandaag de dag voornamelijk sieraden omdat ze deze mooi vinden of hier een betekenis aan toedichten. Het verklaren van liefde en trouw wordt vaak uitgedrukt met juwelen. Denk hierbij aan een verlovingsring, kruis hanger, trouwring of een infinity armband. Op de website van Juwelo vindt u ook een Edelstenen Encyclopedie met achtergrondinformatie over geboorte- en jubileumstenen. Bovendien kunt u in deze lexicon van alles lezen over de herkomst, samenstelling en betekenis van de edelstenen sieraden.

Edelsteen oorbellen

Edelsteen oorbellen

Edelsteen sieraad kopen?

Als u op zoek bent naar een edelsteen sieraad, dan kunt u op Juwelo.nl al vanaf €19,- terecht. Bij uw eerste bestelling ontvangt u bovendien een edelsteenboek en een ringmaatmeter cadeau. Juwelo verkoopt overigens alleen natuurlijke edelsteen sieraden. Bent u geinteresseerd? Kijk dan snel op Juwelo.nl.